martes, 3 de junio de 2008

Compositors

Walter Elias Disney
Biografia

Filmografia

Premis




Walt Disney és el creador de moltísims clàssics animats, caracteritzats per un efecte de mickey mousing, que és una tècnica de cinema utilitzada per sincronitzar les accions amb l'acompanyament de la música.

CURIOSITATS: sobre Walt disney hi ha una llegenda urbana, que diu que poc després de la seva mort, el seu cos va ser criopreservat (congelat) fins que els avenços científics el poguessin tornar a la vida. Donç és una llegenda completament falsa, ja que hi ha constança de la seva mort, i de la seva posterior incineració. Pot ser, que l'origen d'aquest rumor es trobi en l'interés que va mostrar Disney per la criònica durant els últims anys de la seva vida. Disney va ser conegut al final de la seva vida per el seu interés per els avanços tecnològics.
Una altra llegenda urbana és la del seu posible origen español. Segons la llegenda, Disney no hauria nascut a Chicago, sinó a Mojacar,Almeria, fill legítim d'un metge i una lavandera. La suposada mare, havia emigrat als Estats Units, on hauria donat en adopció al seu fill, a la parella d'Elias i Flora Disney. Segons això, el veritable nom de Disney, hagués sigut José Guirao Zamora. Suposadament, als anys 40, uns enviats de Disney van estar a Mojacar fent comprovacions als arxius parroquials de la localitat.

No hay comentarios: